Nya världen

Terrordåd är nu vardagsmat för oss i Västeuropa. Man vet aldrig om det kommer en bil och kör över en. 
Vårt trygga Sverige är ett minne blott. Våra svenska flickor kan inte ens gå säker ex i skolan, badhuset utan att riskera att bli våldtagna. Eller gå på en konsert osv osv utan att bli gruppvåldtagen av fyra fem killar. Många blir "bara" tafsade på underlivet etc. 
Våldet har ökat enormt de senaste åren. Och värre blir det!
Inatt brändes en massa bilar igen på flera olika platser. Vid ett tidigare tillfälle fick polisen tag på några ungdomar som hade gjort det och som svar sade de gripna "att de protesterade mot det svenska samhället"! De släpptes sen.
När kommer kameraövervakningen? Sätt ut kameror ÖVERALLT! För oss vanliga skulle det kännas tryggare och förhoppningsvis så kan fler bovar åka fast. Helst alla och sätt dem på en öde ö utanför Nordpolen. 
Varför inte använda DNA? Vi som föds här finns det blod sparade. De som kommer in, ta blodprov och använd det vid bevissäkring. Alla som inte begår brott så spelar det ingen roll om vi finns med i register eller blir kameraövervakade. 
Myndigheterna startar upp en tjänst som med hjälp av telefonbolagen att från 1/7 sms:a till mobiler om "Viktigt meddelande", ex gasolycka, kärnkraftsolycka och terrordåd. Japp, terrordåden är här för att stanna!
 

Kommentera här: