Det tog mig 20 år

att komma på en låt! Men vem har bråttom? För ca 20 år sedan var jag på en italiensk restaurang i Stockholm. När jag kom in så spelades just denna låt lite svagt i bakgrunden. Har letat och letat. Jag vet att jag har den på ett kassettband men nu för tiden har jag ingen kassettspelare.
Hittade en annan inspelning med Tina Turner men den kändes inte rätt. Men i dagarna så hittade jag just den "rätta" versionen. https://www.youtube.com/watch?v=k9e157Ner90
 
 
 

Nya världen

Terrordåd är nu vardagsmat för oss i Västeuropa. Man vet aldrig om det kommer en bil och kör över en. 
Vårt trygga Sverige är ett minne blott. Våra svenska flickor kan inte ens gå säker ex i skolan, badhuset utan att riskera att bli våldtagna. Eller gå på en konsert osv osv utan att bli gruppvåldtagen av fyra fem killar. Många blir "bara" tafsade på underlivet etc. 
Våldet har ökat enormt de senaste åren. Och värre blir det!
Inatt brändes en massa bilar igen på flera olika platser. Vid ett tidigare tillfälle fick polisen tag på några ungdomar som hade gjort det och som svar sade de gripna "att de protesterade mot det svenska samhället"! De släpptes sen.
När kommer kameraövervakningen? Sätt ut kameror ÖVERALLT! För oss vanliga skulle det kännas tryggare och förhoppningsvis så kan fler bovar åka fast. Helst alla och sätt dem på en öde ö utanför Nordpolen. 
Varför inte använda DNA? Vi som föds här finns det blod sparade. De som kommer in, ta blodprov och använd det vid bevissäkring. Alla som inte begår brott så spelar det ingen roll om vi finns med i register eller blir kameraövervakade. 
Myndigheterna startar upp en tjänst som med hjälp av telefonbolagen att från 1/7 sms:a till mobiler om "Viktigt meddelande", ex gasolycka, kärnkraftsolycka och terrordåd. Japp, terrordåden är här för att stanna!