Glad advent!

Snöstorm idag igen! Det bådar gott för kung Bore! Igår var det riktigt kallt och i skrivande stund så ser man knappt grannhuset pga av all snö som kommer ned. Undrar hur mycket det finns där uppe?
Som jag har sagt tidigare så är det så roligt att ta fram alla fina saker till advent och jul. Sen slänger man ned sk*ten efter helgerna.....
Flickorna i köket myser framför sin adventsljusstake!

Hurra för snön!

Nu har vintern kommit och jag hoppas att den stannar. Igår var det mer eller mindre snöstorm här. Jag var i Oxelösund och jisses vad det blåste! Me happy!
Var ned en sväng till metropolen Grebo för att vara barnvakt till pojkarna Bus. Lukas, han fick lov att arbeta för brödfödan genom att måla sitt eget rum....
Det kommer att bli jättefint. En vägg blir det röda och blå racerbilar, övriga väggar blåa.Så glad är han över sitt konstverk, ganska bra tycker jag! Till höger målade han en regnbåge, han var mkt stolt över den!

Grattis alla Elisabethor!

Ja denna lista kan bli mycket lång! Ann, Helén, Lukas, William, Noah, Wimsan, Peddy (är i sköldpaddshimlen, till vänster om hundhimlen) Freddy, Peggy osv! Grattis alla!
Läste i tidningen idag om att några astronomer har hittat en planet som snurrar runt en stjärna. Inte i vår galax, Vintergatan utan längre bort ca 2000 ljusår från Moder jord. Det stjärnsystemet uppslukades för ca sex-nio miljarder år sedan efter en sk galaxkannibalism av vår Vintergata! Eller liknande. Lite dvs mycket svårt för en enkel hjärna att tänka sig det. Hur kan det se ut där uppe/nere/vänster/höger? Det går inte in! Vår "lilla" galax som verkar enorm i min hjärna är så pytte, pytte. Tyvärr, fattar noll.

Bild lånad från:jskmaria.blogspot.com/ feeds/posts/default