Tisdag

Idag såg jag sädesärlan för första gången i år! Några dagar sen var han/hon. Men å andra sidan var vitsipporna väldigt tidiga men inte björken den är klart senare i år än förra året. När jag var ung tänkte jag "knäppskallar" om de som skrev i kalendern just om sådana här saker. Jag skulle minsann aldrig skriva upp. Jojo nu skriver jag för glatta livet om det jag ser ute i naturen och jag tycker det är skoj. Jag tittar mer och mer på naturen ju äldre jag blir. Måste bara säga att den ÄR fantastisk!
Min livsdröm är att få reda på hur allt kom till och varför. Vill så gärna veta vad som finns där ute i universum. Jag kan stå och titta timme efter timme upp mot himlen när det är stjärnklart. Jag tänker vad,var,hur,varför och vem?  Jag bör inte tänka så för jag blir rätt så frustrerad när jag inte kan få några svar. Är rätt säker på att jag inte får några svar när min tid är över här heller. Så trist!!!
Det som inte är trist är Lukas! Här en bild där man kan se att han är mormor upp i dagen! ( magen, låren hm.....)
image82

Har ju skräpat lite också...
image83

Och ett till
image84

Tisdag

Vill enbart visa hoppgungan med Lukas! Minns hur roligt mina tjejer hade med den. De hoppade och skrattade, precis som Lukas gör nu.
image81

Måndag

Det var en fantastisk vår helg, hurra för våren. Här på Arnö var det städhelg på vår gård. Roligt med en sådan uppbackning! Vi krattade m.m för glatta livet. Jag fick några lökar som ska bli blommor lite senare. Jag och grannfarbrorn ska ha tävling om vems som blir finast. Känner att jag ligger lite i underläge där men jag ger mig inte, så väx!!!
Det kom ett trevligt par för att ev köpa Debby. Det funkar ju inte med Freddy och Debby får bo i det lilla rummet och där är jag sällan så det är synd om henne. De hade tagit med sig sin hane men han gjorde precis som Freddy-bet. Det var mycket synd att han inte hade något som helst intresse av henne för Debby skulle få det superbra hos dem. Hon skulle få vara ute hela tiden. Synd,synd. Och ju längre jag kommer ha henne desto svårare blir det att sälja henne. Hon är en så skojig padda!
Lite bilder på min lille Lukas! Snart så sitter han!
image79

Här är han så lika sin mor! Så underbart söt!!!!

image80