Söndag

Under veckan som gått har jag handlat  "skräpsaker" för många slantar. Och ändå så räcker de inte till. Jag ser i hjärnan hur jag vill ha det, men händerna förmår inte att utföra ordern. Kopplingen mellan hjärna och fingrar fungerar inte. Tar stopp någonstans vid axlarna, hoppas att skräpkursen löser upp knutarna där. När jag tittar i katalogen eller på nätet så vill jag ha allt. Menar då allt, jisses vad saker det finns. Jag shoppade på nätet igår, lite papper. När jag var färdig och då hade jag  ändå begränsat mig så blev notan dyr. Mycket dyr.  Ungar, inga julklappar!  Varken iår eller de nästkommande 17 åren.
Har lärt mig att man inte får publicera bilder hur som helst. Inte för att JAG har gjort det men det kan vara bra att veta.
Igår var det riktigt höstväder. Mörker. Massor av regn och kraftig blåst. Typiskt att det var just den dagen då det var loppis-dag i Nyköping. Satt med näsan mot fönstret timme efter timme, hoppades att det skulle sluta att regna. Visst det gjorde det, kl 15. Då hade nog ev loppis bord packat ihop om de ens hade packat upp. Ska istället nu tvätta fönstren. Vad kladdiga de blir efter fyra timmar nostryckning.
Annars går livet sin gilla gång. Besöker MMVC lite då och då. Allt ser bra ut. Ibland förstår jag att jag ska bli mormor. Men ofta så känns det främmande. Kan det vara så här blivande pappor känner? Man (jag o bliv fäder) vet att en bebis föds men fattar inte det riktigt känslomässigt? För denna gång är jag ju vid sidan om. Underligt är det. Men i januari kommer det nog kännas "självklart"! Oj vad Tilda och jag ska skräpa sen.


Min vän Hagge har kommit!   Nu är det höst!
       Bild: Häger  Foto: Anita Carlquist
(foto Anita Carlquist)
Blev det rätt?

Onsdag

Ja då är denna vecka snart slut,igen! Vart tar tiden ivägen? Är det som ett "svart ljus"? Ja som när man släcker en lampa, från ett vitt ljus till ett svart ljus. Det borde gå att spara tiden så att man kan hämta igen den senare. Som att skjuta upp den. Ska räkna lite mer på det senare!
I helgen var alla Bebisar hemma! Jag älskar att alla är i samma bostad, åtminstone samma stad! Var lite jobbigt när de inte ens var i samma världsdel! Tilda ser stark ut! Måste lägga upp en plan (en till) hur jag ska ta hem Tilda utan att hennes föräldrar märker det! Kan väl inte vara så svårt?
När jag skulle åka till Sprattlet så sprang det en massa poliser längs cykelbanan. Undrade "har jag gjort något"? Men det var inte mig de var ute efter utan en massa kor som hade rymt! Kor är smarta de! Vill ju också ha lite spänning. Tyvärr blev det extra spänning då två av dem blev ihjälkörda av tåget. Stackars dem!
Jerseyko
( Rosa på bilden är inte någon av dem som rymde! Hon vill gärna kommentera det så att hon inte blir missförstådd. Vill absolut inte  få en stämpel som upprorsmakare!)

På Sprattlet kom två st fram till mig och sa "Vad bra du är"! Blygsam som jag är svarade jag
" Jag veeeeeeeeeeettt!!!
 image6
Foto från nyköpings linedance grupp,www.sidebysidenykoping.se

Torsdag

Kan meddela att det inte blir någon resa till Samoa för lottopengarna. Mest pga att jag inget vann. En bra sak; jag fick svar från "tuttklämmarröntgen" att de inte såg något speciellt. Hade inte räknat med något annat men man vet aldrig... Så jag får vara glad över detta! Fast en högvinst från svenska spel skulle jag bli väldigt glad över.