UNDERVERK!

Jag menar verkligen "UNDERVERK"! Jag har satt nålar på mig själv tre kvällar och redan efter två så försvann mina nattliga besvär. Helt FANTASTISKT! Har besvär på dagarna också men dessa punkter kan jag inte komma åt själv utan jag hoppas att Ann kan göra det på mig. Jag ska visa henne hur man gör!


Lite mallig...

När jag slog upp tidningen så blev jag lite mallig, min annons var där. Har fått beröm för den av styrelsen och han på tidningen. Fast tidningsnissen säger väl så till alla. Kan berätta att jag gjorde den alldeles själv, har inga som helst kunskaper i webbdesign eller vad det heter.

Penn-heaven!

Jag tycker inte om att Wimsan bor i ett annat land. Skulle bli väldigt glad om hon bodde i samma stad så att jag skulle kunna hoppa in på en kopp kaffe eller en låda vin! Men nu är det så här. Och landet där hon bor i är skräpsaker mycket billigare! Me happy! Igår kom hon med bl.a en ask med Faber-pennor. De kostar i svenska affärer ca 300 kr. På den gröna ön 10 euro! 90 kr! Me love! Hon hade även med sig staket och julgranar. Och allt var gratis för mig! Tack!

En rapport från gården, ang Earth hour: Några grannar hade släckt ned och hade ljus i fönstren. Såg trevligt ut! Men kommunen fläskade på som vanligt med strålkastare hela natten över en skolplan här bakom. Tveksam att någon nyttjar planen om nätterna, så har det varit sen jag flyttade hit. Kommunen, ni kan spara massor av energi om ni ser över era anläggningar!!! Sk*tkommun!