Tisdag

Glad blåsdag! Fast det kan man kanske säga varje dag här vid kusten. Ska bara visa några skräp:
En sann fotbollssupport! ( fast Lukas ska ju spela golf.......)
Gjorde en låda till Ann också:
Söndag

I fredags så firade vi---- Ann´s födelsedag! Hipp hurra! Svenska nationaldagen kommer lite vid sidan av den dagen och Ann föddes först! Nationaldagen kom senare, så det så!  Vi fick en underbar after eightkaka så god så god! Undrar om det finns något kvar...........?? Här är födelsedagsbarnet med 8.5 kilo Lukas!
Sitter inne och svettas för fullt! Tacka vet jag minus 25 och blåst!!!! Idag 32 grader-URK!
Imorse så fann jag Freddy nästan längst ned i trappan. Tänkte "stackarn har han ramlat ned" och " vad konstigt isåfall"? Men nej han hade gått ned själv, trappsteg efter trappsteg. Jag filmade det hela så det finns bevis. Och vart hade han tänkt gå?

Onsdag

Härmed förklarar jag sommaren öppnad:Jag bara älskar dessa blommor! Vissa ser dem som ogräs men de är så vackra. De flesta avskyr maskrosor också men jag tycker de är så fina alldeles solgula! Maskroser står på paddornas favvomaträtt. Jag har köpt några tagetes,lobelia och smultronplantor. De sistnämnda enbart för paddorna så att de får något smarrigt att mumsa på. Men Buddy äter enbart lobelian,hm!

Nu vet jag var Hagge är på sommaren! Mitt istan i ån finns han. Var skoj att se honom. Han stod så gärna och poserade medan han kastade kollaefterfiskblickar !