Hinder?

Min ryske Freddy han ser inte hinder som hinder, han ser möjligheter! Härom året gick han nedför trappan då han ville gå ut en stund. Han bryr sig inte om trafikskyltar och nu häromdagen forcerade han hindret mellan honom och flickorna! Måste säga han är listig den lille rackarn! Det roliga är att han ser så nöjd ut när han tar sig igenom staket till Pinglorna! Tyvärr så biter han dem så han blir förvisad till sina rum genast!


Klicka på länken under!
http://www.youtube.com/watch?v=Jm7fkn6jWCY
Obs! Stäng av ljudet så slipper ni höra mitt flås...

På gymmet

Idag så var det årspremiär för gymmet! Jag var slut redan innan jag kom dit för det var mycket halt och snön mer eller mindre vräkte ned. Hursomhelst så klev jag in imorse i ett ganska folktomt gym. Efter nyår så är "alla" där med deras nyårslöften i färskt minne. Det roliga är att minnet börjar blekna redan i slutet av februari. Fast bra för mig som slipper stå och vänta på att en maskin ska bli ledigt. Jag har inte tränat på ett långt tag pga olika anledningar men jag gjorde alla stationer precis som jag gjorde senast! Jag skriver om detta nu ikväll för imorgon kommer jag nog inte att få upp armarna över midjehöjd! Om jag ens kommer ur sängen! Jag märker utav några muskler som jag absolut inte känner av annars så jag kommer nog att vara sängliggandes imorgon.
Jag har några förebilder så jag vill verkligen komma i form snabbt! Eller inte alls.

Bild lånad från internet

100 kronor

Sätt in 100 kr eller helst mer på 901950-6 märk "Haiti". 100 kr är en stämpel eller några cardstock dvs nästan ingenting.
Vi i Sverige var väldigt generösa vid tsunamin. Låt oss vara det igen! Haitis katastrof är i paritet med Thailands men för många känns det inte lika viktigt. Vi åker ju inte charter till denna ö så då verkar det inte så nära. Hursomhelst en hundring till dem! Please?