Nyårsafton

Två överfall igen med vapen igårkväll! Båda ensamma kvinnor! Idag enl SN så tror polisen att det kan vara koppling med överfallet i O-d. Säger bara: läs gårdagens blogg! Så enkelt! Allvarligt så känns det inte så kul. Självklart att folk öppnar dörren när det plingar på. Undrar om tjuvarna har kartlagt sina offer först?
Glömt att visa bilden på min sköldpaddsjulkula! Tack Susanne!


GOTT SLUT OCH NYTT!

Tisdag

Vad är det som händer här i Nyköping? Flera inbrott gjorda av maskerade och beväpnade män? Tja "män" är de ju inte för de har gått till anfall mot en ensam kvinna i sina bästa år >50 och det är kanske de som attackerade pensionärsparet i julhelgen...
Dubbel-S tänkte installera ett larm här i min bostad men jag var inte intresserad. För innan jag hinner knappra och ha mig så har larmet väckt hela gatan antar jag! Men nu så håller jag på att tänka över saken. Jag låser enbart min dörr på natten, knappt det. En helg då jag inte gick utanför någongång så hade jag nyckeln i låset hela tiden. Så OM jag skulle låsa så finns ju nyckeln på utsidan....

Bild lånad från kpwebben.se/.../ovqd38jdhck4shn7pl8qc1j876812pr

Gott Nytt År allihopa!

Bild lånad från: www.firstcamp.se/.../$FILE/nyårsraketer.jpg

Ta det försiktigt!!!

Bild lånad från:jinge.se/a4/1nytt.jpg

Fredag

Tack snälla kung Bore för en vit jul! Det var skoj för det var länge sedan vi hade snö på julaftonen! Tyvärr så är den borta idag, suck! Julen var fylld med mat och klappar! Fick väldigt fina saker från "ungarna"! Tack! Måste säga att Tomten lös med sin frånvaro! Var är min strandvilla? Var är påsen med diamanter? Just det, skittomte!!!

Först måste man julbada!


Lukas fick såpbubblor i julstrumpan och det var skoj!Och om man är tyst så märker ingen nå´t!  Mmm undrar vad som menas...God fortsättning allihopa!