SöndagJapp då var det dags för filmstjärnan igen!!! Och denna gång kom jag med på bild! (om de inte klipper bort det) Jag antar att det är slut med att sitta ute med paddorna nu genom alla paparazzi i buskarna. Eller så får jag gå ut med dem på nätterna. Kan vara en lösning förstås! Vet inte om de blir överförtjusta men men vad gör man inte när man är/blir så känd? Vi var i G:a Oxelösund, det är så vackert där om man bara tittar åt vänster! Åt höger ligger järnverket, inte lika vackert. Det är en riktig idyll. Förstår varför huspriserna är så extremt höga där.


Här några bilder på Lukas!

Här river han blommor!


Ute och shoppar:


Glasdörrestatus:
Dörrarna får inte plats då JAG mätte så nu har jag två alternativ!
1: Svärsonen som är flygplanskonstruktör, han kanske kan fixa till vinklar o.dy så de får plats!
2: Någon som vill köpa ett par ouppackade dörrar?

Måndag

I torsdags var det dags för JAKTEN! Hade länge hört lockropen men inte sett något/någon. Det var ett rop som kom med ganska så precis med en veckas mellanrum. Har smitt planer i flera veckor och i torsdags var det dags! Tänkte om jag smyger ut flera timmar innan skymningen och sen gömmer mig bakom ett träd el.likn. Sagt och gjort! Satt där och väntade, till slut så hörde jag ropet. Hurra! Nu såg jag bytet började gå lite framåt men då plötsligt försvann bytet åt höger. Det hade jag inte räknat med. Tänkte, vad ska jag nu göra? Satt kvar och plötsligt så både hörde jag och såg. Den kommer tillbaka!!! Efter flera veckor så kunde jag fälla bytet! Glad,lycklig och lite trött efter pulsstegringen så gick jag hem! Säger bara "äntligen"!
Här nedan Åke med errövningen.Ps De var inte så goda........

Onsdag

Då var det onsdag igen! Var till byggaffären igår för att köpa en "planka" så jag kan laga läragåvagnen. Den kostade hela 10kr! Vet inte riktigt hur jag ska laga den men jag kommer nog på något! Med Lukas tillväxt så vill han nog ha den snart...... Här nedan i en pose al´a fotomodell!


Tjänade igår 50kr svart! Fick det av grannfarbrorn för att jag leker elektriker hos honom också. Jag ville inte ta emot dem men då sa han att han skulle köra över paddorna, så valet blev lättare då.
Idag var jag upptagen men inte nu längre. Ska bara umgås med mina reptiler! Vara liten snickare och elektriker. Min cv kan bli lång!
När det är marknad här istan senare i sommar ska jag köpa en korg med lock. Lukas ska få en leksakslåda att ha här hade jag tänkt. Hoppas att det finns!