Torsdag

Vill bara visa upp mitt senaste skräp! Lukas kommer med största sannolikhet att bli en simmare. Med en mamma och pappa som både ha varit elitsimmare, så han har simgenerna.
Är han inte söt i sina speedos?
image60

Onsdag

Var till Stigtomta igår. Det var en träningspysselskräpvin-dag! Jag fick mycket god mat och massor av vin: Tack så jättemycket för en väldigt trevlig tisdag, Inger!!!!! Det gör vi om snart....  Nästa gång får du nålar också!
Till bussen, sätt blommorna i vatten! Jag glömde de alltså på bussen. I min ålder är det svårt att hålla reda på TVÅ saker tydligen. Lite förargligt men som sagt någon annan blev nog glad.
Mina fina låtsas naglar håller på att ramla av, tycker att de borde sitta lite längre men tydligen inte. Trist. Jag har ju aldrig haft långa naglar i hela mitt liv så därför har jag varit extra glad över dem. Jaja jag var glad ett tag iallafall.
Här kommer det senaste kortet på lille Lukas. ( "lille"  han är som en blytyngd!?). Han är bara sötast i världen!!!!!
image59

Måndag

Ja nu är påsken över-igen. Tiden går så fort! Jag vill att den ska stanna, åtminstone 20-30 år.....
Lille Lukas var här med sina päron! Han är så nöjd med livet så han bara äter och sover! Han fick en sköldpaddsbok i ägget! Det är alldeles för lite sköldpaddesaker i affärerna. Varför? De är istort den enda arten som inte har behövt evolutionera! De var perfekta från början.
Här med pappa Daniel:
image58 
Var ut en sväng igår kväll. Det var flera minusgrader när jag cyklade hem. Tänkte imorgon kan jag frosta av frysen. När jag vaknade var allt övertäckt av snö! Och mer kommer det! Jag vill inte ha snö nu. Det ska vara vår nu!
Ingen avfrostning heller, runt noll. Min nästa idé blir att äta upp allt och därefter frosta av......... Tyvärr finns det ingen Häagen där......