Onsdag

Först vill jag skicka en hälsning till Frank och Anita i Plymouth! De firar 81-årig bröllopsdag! Jisses 81 år plus två år som "fästfolk" som det hette på den tiden! Antar att en bodde i England och en på Samoa.......
Idag ska jag skräpa. Har fått ett uppdrag att göra placeringskort. Tar tacksamt emot alla ideér jag kan sno!
Ska även rösta idag har jag tänkt. Att rösta är en skyldighet alla har gentemot demokratin, så gå och rösta !
 
Bild lånad från: www.svenskakyrkan.se/.../val_2005_07.jpg

Om jag och Hulda kommer ned till city förstås! Det blåser så in i bomben just nu och jag är ganska så säker på att det kommer att blåsa lika mycket om än inte värre senare i em. Skitblåst!
Ann var ned en sväng till Lubeck och det blev "lite" shopping där. Jag fick vin i pet-flaska. Nice! Plus Tequila, me love Margaritas! Fick även en hel låda med G&T! Fest?? Gösta?

Tisdag

Igår invigde jag sommaren! Dvs jag brände mig rejält på ryggen. Är så noga med solkräm och skuggor men solen letade sig ändå till min rygg. Jag och Hulda åkte till Gumsbacken och vi gick hem. Handlade lite mer än vad jag hade tänkt mig och att åka två gånger finns inte i min hjärna! På kvällen blev det behandling med cortisonsalva, en undergörare!

Bild lånad från: www.alltomvetenskap.se/.../2009/1/8/flagna.jpg

Ibland så är det tydligen viktigare att följa modet än att kunna ha kläderna på ett vanligt bekvämt sätt! Såg en kille i tonåren i helgen, han hade sina byxor under skinkorna. Han fick hålla i bältet hela tiden så att de inte åkte ned i fram! Han gick inte ledigt utan det såg så roligt ut! Det var inte bara jag som tittade, kul att nå´n roar oss gamlingar ibland! Konstigt tonårsmode förresten för det är väl ingen över 17 år som har så, får jag hoppas!

Bild lånad från: nonicoclolasos.files.wordpress.com/2008/08/ha...

Torsdag

Trist när en massa folk dör eller försvinner helt plötsligt! Då menar jag inte i den verkliga världen utan TV-världen. Först så dog Warrick. Sen försvann Grissom in i djungeln där Sarah redan var (CSI). Nu i tisdags så dog Edie. Hon gjorde så att det blev lite "spänning" i Desperadorna. Undrar om hennes psycho kommer att vara kvar och kommer han att ta ihjäl Mike? Just det, frågorna är många!
Igår så åskade det för första gången iår, som jag hörde iallafall. Två ynka smällar sen var det över. (Kan ju kanske vara att de sprängde här också...) Jag och Hulda var till bibblan för att lämna tillbaka en talbok som jag var ned iförrgår för att lämna! Hängde ni med? Jag var i city i tisdags för att lämna boken men när jag hade kommit över backkrönet och i motvind såklart, nästan hemma mindes jag: BOKEN! Då orkade jag inte vända så det fick bli en tidig tur igår morse. Tur att jag åkte tidigt för sen som sagt började det regna. Ingen kan säga att jag inte motionerar! Jag cyklar minst 40 min på Innehulda också dagligen. Vätternrundan är kanske något för mig? Eller inte....
Äntligen har pojkstackarn fått lite respektabla kläder....