Säsongens

första frost var det inatt men det ska bli varmare igen. Något är på gång.....
 

Tungt

Har fått veta att en av mina äldsta och bästa vänninor har fått djup sorg. Hennes son har gått bort. Vi har känt varandra i över 30 år. Hennes och mina barn har varit som kusiner. Vi har bott grannar. Vi har stöttat varandra vid våra skilsmässor. Nu lever hon med en tragedi. Det finns inga ord. Ofattbart. Mina och flickornas djupa deltagande går till henne och familjen.
 
 

Helg!

Igår var det städdag på gården i regn! När jag hade blivit klar med mina uppgifter måste jag åka till sjukhuset med Lillgrodan. Han har feber och ont i öronen. Stackars fem månaderspojken! Det var öroninflammation och han fick penicillin. (De ger det till små barn under ett år.)
När vi kom hem så fick jag ont i magen. Bara "härliga" smärtor, inget annat. Satt ett tag och funderade om jag skulle ta en sväng till, till akuten men gick och lade mig. Idag har jag bara lite känningar. Mystiskt men bra!
Vidare så är det vintertid fom idag. Dygnet en hel timme längre, tack för det! Nu har forskare visat att framförallt barn blir påverkade av sommar/vintertid. Kan ju hoppas att vi slipper denna tidsförskjutning fram och tillbaka två ggr/år!