Tisdag

I natt var det frost för första gången denna säsong. Bra? Dåligt? Tja jag tycker om alla årstider. Hösten är fin med sina färger och sin höga luft. Och mörkret. Igår så tände jag massor av ljus,doftljus. Måste säga att har man fler än två stycken i varje rum så blir det väldigt mycket doft! Jag hade fem st i vardagsrummet och två i köket. Olika dofter också så klart. Var ett tag rädd att grannarna skulle undra vad jag höll på med. Men jag måste haft den bästa utvädringsoset någonsin! Fick lov att ha korsdrag en låååång stund! Jag måste även ta två Alvedon mot huvudvärken. Suck!
Var till city för att göra ingenting men jag såg en jättefin tröja/cardigan. Så snygg! Tänkte köpa den men hann hejda mig för när ska jag ha den? Här hemma är det  > 24 grader inne. När jag är ute på vintern så droppar det svett från mig så det där med varma härliga stickade kläder; nej tack! Synd för den var så fin....


Här är Hulda med sina vinterkläder! Syns kanske inte så bra men hon har sitt pälssadelskydd på sig....Visar även två kort jag har gjort. Lukas du får inte titta nu för ett är till dig inför din första namnsdag.  Jag har som sagt embossat igelkotten.


Sen undrar jag vart mina öronkompisar har tagit vägen? Jag hoppas verkligen att de är rökfria. Det är mycket jobbigare för mig när jag har privata klienter. Jag vill så gärna att det skall fungera. Jag tror väldigt mycket på denna metod för att bli rökfri. Får man ett återfall så är det "bara" att ta nya tag igen. Ni vet var jag finns!

Fredag

I onsdags så blev Ann´s tidningsprojekt klart! Jag är mäkta stolt och imponerad! Hon har varit projektledare för beteendevetarna/psykologernas tidskrift detta nummer.  Det finns ju många sådana så spridningen är stor. Så de kommer att läsa "Projektledare Ann Lundquist"!  Hurra för Ann!


Igår så var det första skräpkortskurstillfälle. Jag embossade en liten söt igelkott. Heter det så? Ska tänka en stund om jag kommer att använda denna metod. Tror nästan det, för det var kul och jag antar att man kan göra så mycket, så mycket. Synd att det är torsdag bara en gång i veckan!

Onsdag

Hösten kommer med stormsteg. Tyvärr så finns det inte så många lönner precis här på Arnö. Det är synd för de blir så vackert röda. Björkarna utanför vardagsrumsfönstret har en del gula men det är inte många i skrivande stund. Sprang omkring med gräsklipparen för sista gången i år. Vi har ingen vaktmästare i vår förening så det "yttre" sköter vi själva. Det funkar ganska bra tycker jag.
Peggy har sovit nästan fyra veckor men idag kom hon fram som hastigast. Åt lite blad och gick sen och lade sig igen. Jag hann inte gosa något med henne men hon vaknar väl igen om några veckor....... Förresten vet hon inte att det är september???!!! Det är INTE sovdags för små paddor.

Lukas har nu fått en cykelhjälm och stol. Det premiäranvändes i söndags. Han är en stor pojke!Visar ett skräp jag gjorde häromdagen.


Det går inte att motstå denna bild.......