Fredag

Efter en maratondag igår så hann jag hem för att titta på Criminal minds! Underbar serie med mycket härliga mordscenarier ! Igår var det så härligt att jag hoppar nog över nästa avsnitt..... Vill minimera mina mardrömmar!
Först var jag barnvakt till Lukas för att Helén opererade sin tass. Inte kul! Jag gjorde en likadan operation som hon för två år sedan och jag blev mycket nöjd över resultatet. Håller alla tummar att hennes fot blir lika bra som mina. (jag fixade båda fötterna)
Här Heléns fot:


Min fot:


Lukas var som vanligt glad, glad! Lärde honom ett nytt trick, att man blir kittlad under armarna när jag säger "upp med händerna"!
Han gör "high five" det är så roligt och sött!
Här nedan lekar han "gömma Lukas".

Måndag

Att helt plötsligt höra "flyglarmet" i morse, kändes overkligt! För min del är varningssignalen "flyglarm". För det är det jag uppväxt med. Det var det man fick lära sig i skolan, telefonkatalogen m.m. Så imorse tänkte jag "vilka kommer att anfalla"? Ryssen (som jag har lärt mig att de är fiende nummer ett) nej dem trodde jag inte på. Norrmännen, inte troligt då de är på topp igen (som vanligt) i skideliten! Sen tänkte jag järnverket i Oxelösund och då kom tanken blir jag inringd? Jag måste ju fixa håret och sminket först! Sen kan jag bli inringd! Försökte öppna SN på webben men jag antar att många andra hade samma tanke så den gick inte att öppna. Men jag har en direktlinje där man kan få ALL information, min dotter Ann! Så det var "bara" en mordbrand på en krog, IGEN! Ann gav en bra idè, stryp utskänkningstillstånden för alla krogar tills Blue Moon öppnar igen! För då drabbas även dem som ligger bakom alla bränder också. Och ALLA vet vilken krog det är som ligger bakom.... Även polisen men i skrivande stund inga bevis.
VMA  Viktigt Meddelande till Allmänheten

Bild lånad från www.astorp.se/.../tyfon.gif

Lördag

Vilken trist och grå dag! Hade några planer för dagen men när jag tittade ut genom fönstret så försvann energin. Jag bör lägga alla foton i sina mappar men det är väldigt trist. Jag bör städa köket från golv till tak men det är ännu mer trist! Soffan och en bra bok är det som lockar! Kanske med Paradisasken jag fick av Susanne...... Förresten stryk "kanske"! Det är så roligt att läsa, man sätter igång fantasin ordentligt! Jag har alltid läst böcker, mest deckare men även lite annat. På sjuttitalet fick man nästan skicka in en kurir som köpte deckarböcker åt en. Det var inte "fint" att läsa den genren. Som tur är så är det borta. Det spelar ingen roll vad man läser utan det viktiga ÄR att man läser, tycker jag.
Fick reklam om att bokbussen kommer hit till Arnö. Jag ska låna där ofta för att vi ska få behålla denna underbart suveräna gratis tjänst som kommunen tillhandahar!  Alla på Arnö även andra så klart, utnyttja BOKBUSSEN!