Söndag

Idag har det varit varmt. Min termometer var på 31 gr och det är mycket med tanke på att havet ligger bredvid. Typiskt nog så blåste det inget heller....
Imorgon så gifter sig Helén och Daniel. Många lyckönskningar!!!!
Jag ska vara vittne plus jag ska hämta Lukas. Han ska vara här när hans päron åker till Öland på bröllopsresa. Jag har köpt en gul pool till Lukas och jag har tänkt träna honom ordentligt med hans simning. Han har stora simmargener. Pappa,mamma och moster bodde i en simhall när de var yngre. När de var på elitnivån så hade de 10 träningspass i veckan. Minns att träningen började 06.00 så att de hann simma 1.5 timme innan skolan böjade. När skoldagen var slut så direkt tillbaka till vattnet. De var simlediga en dag om det inte var tävling då förstås....

OBS!

Min mobil är död och jag hinner inte att köpa en ny förrän om en vecka. Jag ska vara med  Lukas nästa vecka för då ska Helén och Daniel åka på bröllpsresa. (Undrar varför de inte tar med mig? Konstigt!)
Hur som helst så vid ev kontakt mejla!

Torsdag

Var och plockade fläderblommor ganska så tidigt imorse men jag var inte först! Blommorna är verkligen ett hett villebråd för många och saften blir ju så underbar god..... Man kan spetsa den med (vanilj-) vodka t.ex, blir ännu godare läs;roligare då.

När jag kom hem så mötte Freddy mig i trappan. Trevligt med att ens husdjur möter en vid ytterdörren men ska det inte vara djur som kan gå i trappor? Sköldpaddor är inte kända för det! Paddskrälle!