Senaste tiden

kan man nästan dagligen läsa om sexövergrepp på unga flickor. (Tidigare har både polis och media mörkat detta) Dessa sker bl.a. i simhallarna. Unga flickor från 11-års åldern som bli utsatta av ett gäng killar, 5-10 stycken. Killarna är ensamkommande asylsökande och tyvärr så verkar det som att myndigheterna accepterar det hela. Ev kan en broschyr delas ut och flickorna "får väl tåla det hela"... Är övertygad om att skulle det vara svenskar som gör detta, de blir åtalade eller om de är minderåriga kopplas soc.myndigheter in. Nej svensk lag är inte lika för alla!
 

Ånej

massor av plusgrader, åtminstone fem stycken. Tittar man på YR så kommer det att så förbli minst en vecka framåt. Snälle herr Bore, kom tillbaka!
 

Efter

en tids kyla verkar det komma mildare väder. Nu i kväll har det snöat lite och det är ett par minus. Är lite ledsen över det för som sagt jag älskar när det är neråt -15-25 minus. Ja kallare än så blir det nog inte här vid kusten men hoppas får jag.
Idag följde jag med till isbanan som finns vid skolan alldeles här i närheten. En koncentrerad Noah kämpade på och Julian "luftade" lungorna.....
Efter utevistelsen så fortsatte jag att måla hallen. Undrar varför jag började med det? Tapetsering klarar jag mycket bättre, tycker det är jättesvårt att måla. I bästa fall blir det klart om en vecka eller så.....
Ps färgen är fin, en ganska mörkgrå nyans.