Tisdag

image15

Min brutna tå!
Varför försöker man rädda en lampa och utsätter sig för livsfara? Nästan. Lampan är en av få saker som kommer från min barndom, stod på skrivbordet. Höll på att flytta om och jag ser att den håller på att falla.Jag kastar mig fram och slår i tån så ininordens på skrivbordsbenet. Tån stod rätt upp i en konstig vinkel. Jag tejpade fast den genast med pektån. Tur det för efter ett tag då började det göra rejält ont!
Hur ska jag kunna dansa ikväll?  Är man borta en ggn så blir det svårt för man missar en ny dans.

Söndag

Veckan är slut igen eller är det en ny? Förr i tiden så började veckan på en söndag. Jag hade svårt med det för när man rabblade upp veckans dagar så började det med måndag. Men när man skrev och i almanacker så började det med söndag. Inte undra på att vi 50-talister är förvirrade?!?!
Var i Linköping och tittade till mitt barnbarn. Det är ganska lätt än så länge. Blir nog svårare om ett par år,kanske... Tittade på filmen från ultraljudet. Så fantastiskt. 
William Elisabeth. Gudrun, nu får du som du vill!
image11
(läxan)

Jag "hittade" ett par skräpbutiker också. Det finns så mycket roligt. Det är så dyrt! Det är så kul!
Det var sista ggn med skräpet i torsdags men en glad liten norska frågade om jag ville vara med och leka mer?
Så vi kommer att vara fyra stycken som ska skräpa vidare.image12
Här sitter vi (fyra) och jobbar.
Det var städdag på gården igår. Gick omkring en timme med krattan. Har ett skavsår i handen,suck. Igen. Blev så förra ggn också. Vet att det kommer att göra ont, riktigt ont. Påpekade en en ggn att man bör inte "hota" med böter om man inte är med på städdagen, få se om jag slipper se "hotet" ivår. Jag tror att de flesta städar ändå. Vi är faktiskt vuxna människor! Tittade ut genom fönstret nyss, det är ännu mer löv nu.....
Måste även berätta att vi fick läxa på sprattlet! Jisses! Vi ska lära in en ny dans till tisdag! Det är hopplöst att "översätta" det hemma. Får stå i skamvrån med en dumstrut på skallen.
Hade ett rätt på lotto. Tror att Samoa inte blir av denna vecka. (heller)