Ett äventyr!

Åkte ned till Linköping för lille William var sjuk för första gången i sitt liv. Och det med besked! Jättehög feber, riktigt hög i många dagar men när jag var där igår var det bara 38gr.. Vi gick ut i skogen och som Lukas sa       "ett äventyr"! Två minuters promenad från ytterdörren hittade vi först en kantarell men den dissade vi för vi sa att vi hittar inga fler och vi har inget att plocka dem i. Tittade runt och det fanns massor! Vi lade dem i en halsduk och vi var mycket glada över att ha hittat så många!

Vi hittade även denna stora vita svamp. Någon som vet vad det är?

Lukas busar:

Och så här tar William det vid vårt stora "äventyr"!

Till slut: det var frost inatt! Det var ett istäcke på brevlådan i morse! Yeah! Heja vintern!! Kan vi få en repris från förra? Please!?

Grattis Kärran-förstagångsmormor!


Bild lånad från:bp.blogspot.com/.../dwyLLW9S51g/s400/stork.jp

Stort grattis till en liten (?) pojke (4.6kg)! Tänk så det kan bli!? Vi gamlingar har stoltserats med enbart döttrar och våra barn föder enbart grabbar! Skoj!

Har tittat på "Dansfeber" på tv, måste säga riktigt roligt! Att se ex Markoolio gestalta Jennifer Grey i "Dirty dancing" ja det är en syn! Eller som förra veckan när några fotbollsmänniskor gav "Riverdance" ett annat ansikte! (det är nu tyskt)
"Han kom som en noshörning"!

Bild lånad från www.tv4.se

Jag har en fotografassistent! En kort!

Var en sväng till metropolen Grebo häromdagen. Lukas blev glad, mest kanske över min kamera.....
Här nedan en vy över ett hörn i köket:

Sedan ville han visa en hallvägg:

Här har han lyckats att få med pappa Daniel:

Brukar alltid ha ca 80-100 bilder på inget när min korta assistent har tassarna på min kamera. Tänk vad det är bra med digitalkamera! Han har ju absolut inte kunnat lekt med den om det var av den gamla sorten. Vissa saker är bättre än förr!

Sist men inte minst! Örongodis.................
http://www.youtube.com/watch?v=OCIkPsUYQhg