Virus och ett kort!

Min förkylning fortsätter, är mer än less nu! I morse var båda ögonen så röda att en mört skulle bli riktigt stolt. Det kliar och varar. Mer: det som finns i näsan börjar lossna nu, grönt snusk. På nätterna sysslar jag med att hosta, trots dundermedicin. Är inne på andra veckan så det räcker nu! Please?
Jag är feberfri idag så jag har orkat pysslat lite. Wimsan var förbi och hon hade med sig en nallestämpel plus lite annat från det lilla gröna landet. Fjärilen har en blå glaskropp, me love!

Fortfarande sjuk!

Var till Metropolen förra veckan och har sedan söndags legat sjuk!  Andra gången på ett halvår. Jag som var frisk i 17½ år. Jag minns ju inte hur det är att vara sjuk. Minns inte hur en hosta kan sysselsätta folk en hel natt. Men NU minns jag det tydligt! Morr! Var och hämtade hostmedicin, doktor Börje sparade inte på krutet utan jag fick det tyngsta på en gång. Jag bad bara om lite hostmedicin, så tack Börje att du inte var "knusslig"! 
I Grebo så plockade jag och Lukas maskrosor till Paddorna som jag tog hem för att torka. Nu finns det brickor fulla med blad överallt i köket. Men å andra sidan har jag hängt i soffan och sängen hela veckan.


Gissa vad jag har fått?!

En underbar classic scarfs från Mulberry! 100% siden, känns som en smekning mot min hals! Kommer troligtvis att låsa in den i bankfacket......

Ett stort tack Ann! Me so happy!