Helgrapport!

Alla barnen var här och vi som är över 150 cm åt kräftor. Det börjar bli trångt runt köksbordet och än har inte minstingen någon sittpats, så trängre blir det. Om jag inte bygger ut förstås ;-)
Vi var ute en lång stund också och provade på tre olika lekplatser!
 
Idag är det 20 år sedan Estonia förliste. Tänk vad tiden går fort, det känns som om det hände häromåret. Minns sorgemusiken som var på radio och tv med löpande nyheter. Fruktansvärt.

Överraskning!

Idag hade jag tänkt skriva om hur vidrigt hemska saker händer i vissa familjer men det är så tungt så jag berättar detta istället!
Kollade runt i Paddornas sovhus och jag fångade upp en oval vit "grej"! Tankarna kopplade inte! Är det världens största pälsängsägg? Har Alien värpt här? När "chocken" lade sig så aha, någon av flickorna har lagt ett ägg! Antar att det är Betty för hon grävde flitigt under ett par veckor i somras. Så jag blir alltså mormor igen! Hihi!
Ps, det är obefruktat så det blir ingen bebis! Fast å andra sidan vet jag inte vad Freddy gör när jag inte är hemma! Han har kanske en repstege undangömd som han tar fram och klättrar över hindren mellan där han får vara och flickornas rum.
Är det Betty som lagt ägget?
Eller Debby?
 
 

Fundering!

Läser några bloggar och en av dem skrev att hon har kontakt med ett "certifierat medium". Hur blir man det? Många yrken har legitimation, certifiering, auktorisering m.m. Dessa har examen från universitetet men ett medium? Har inte hört talas om någon mediumlinje.