Våren med språng!

På några dagar försvann snön och snödropparna blommar i rabatten! Får väl säga ok då MEN jag ville använda min mössa ett litet tag till... Fast å andra sidan vem säger att jag inte kan ha den i sommar också?
Här kommer två påskkort!

Tycker att tuppen Herbert är mycket söt!
Fler söta pojkar:
Kusinerna William och Noah komboduschar! Allt för att spara varmvatten hos mormor! Eller tvärtom....


Ingen bra dag!

Var till city för att dels hämta ut det jag har beställt hos Mia, men det var stängt torsdag och fredag. In till Tempo (Åhlens) för att köpa en sak jag hade tittat på men den var slut! Skulle även köpa tandborstar på ClasO men det glömde jag bort!
Busschauffören trodde att han körde formel 1 eller något sånt. Jisses vad vi svängde i rondellerna. Tur att det inte var igår då vägarna/gatorna var helt livsfarliga pga isen. Bussarna stod stilla igår fm för det. Sjukhusen tog in extra folk för det var så många trafik- och halk-olyckor! Idag har all is/snö tinat bort så vägarna är bara blöta. Snön har försvunnit i rask takt de senaste dagarna. Inte kul för sportlovslediga, inte kul för mig heller!
Idag har det hänt en grej som ingen har kunnat undgått! En till som ska leva på våra skattepengar! En till som det ska fjäskas för! Buga/niga och ha sig! Nej ned med sk*ten, vi lever på 2000-talet! Palme hade något på gång där, det kanske var därför han blev skjuten då han ville avskaffa monarkin!
MEN jag får avnjuta morotstuvning med en smakrik korv.... Namnam!

Dyrt med parkering?

I Stockholm är en p-plats ute till salu. Den är i ett p-garage på Östermalm och den kostar 650 000kr! Trodde att det bara var bostäder man kunde tjäna pengar på men parkeringsplatser är tydligen hårdvaluta också. Jisses! Säger så här: ingen borde klaga på att våra garageplatser är dyra.....