Nu har jag

börjat tränat igen efter lunginflammationen. Jag har varit mycket trött men kände att i dag måste jag börja träna lite så smått. Trampade bara 15 minuter på cross trainern, det får räcka. Gjorde inga "drag" på övre bålmuskelmaskinen, vill inte det för min "jobbiga" åkomma är på hugget just nu. 
Om sex månader är det nyårsafton. Jippi! Not! Redan första juli! Sägs också att hettan kommer i morgon också. För min del är det som har varit helt ok. Beror nog på att jag aldrig skulle bada i dessa breddgrader!
Var och köpte en plåttunna med lock, (ser ut som en soptunna) tänker ha den till smutstvätten. Den jag köpte var inte riktigt som jag ville ha. Det finns en sort på det stora svenska företaget men den är bara ca 35 cm hög. Väldigt synd för en just sådan vore helt perfekt. Men men denna blir ok. Tror jag....
 

Ibland

skiner solen trots tunga moln!
Här på jorden väntar jag på sommaren. När kommer den? YR, vad gör ni? 
Var till affären för att köpa några citroner till fläderblomsaften. Kom hem med jordgubbar och persikor. Kan ju trösta mig att jag inte har plockat några blommor så det kan ändå inte bli någon saft! Men jag har bara 25 meter till busken. Antar att värre blir det, med minnet.
I helgen kommer ligan, vi ska fira Noah som blir hela fem år. Funderingar på att göra laxtacos. Kan kanske bli gott. Det kan å andra sidan bli något helt annat också. Inte helt lätt med menyn när det finns vegeterianer och allergiker.
Hade en bekant som åt enbart levande föda. Hon hade en svår sjukdom. Hon trodde att hon skulle bli frisk genom kosten. Tyvärr så fungerade inte det utan hon somnade in. 
När min far hade cancer så var det mycket prat om hajfeneolja i sjukhusets dagrum. Jag köpte många förpackningar till hans kamrater och många inkl min far trodde på det. Det hade ingen verkan såklart men de gav kanske lite hopp till de med obotlig cancer.
När jag läser cancerbloggar här på nätet är det många som lägger om kosten. Vet ej om det hjälper men som sagt, det ger kanske lite hopp och något annat att tänka på. Sen finns det sidor med "mirakelkurer". Botar alla cancersjukdomar med dyra preparat som kan vara vitaminer till hunden. Dem ska man nog akta sig för!