Glad Allhelgonahelg!

Vi firar inte Hallowen här i norr utan Allhelgona istället. Vet inte om jag kan säga att vi "firar" när vi besöker gravvårdar och tänder ljus... Fast en och annan firar det nog, allra helst om gamla moster var rik!

Insekterna har blivit större har jag märkt, troligtvis miljöförstöringen.
Trevlig helg!

Gentlemän

Tänk igår såg jag en gentleman! De är rätt så sällsynta nu för tiden så jag och den berörda kvinnan bara log! Var i Linköping igår och när jag åkte med stadsbussen till stationen så blev bussen full. Den åker via universitetet så det är mest yngre som åker. En kvinna i min ålder klev på och en ung grabb troligtvis från Thailand, han reste sig och gav henne sin plats. Det var så roligt att se! Hurra för den killen, hoppas att fler tar efter honom!! Skit i jämnställdheten.
Måste visa en annan gentleman, fick denna parfym av min favoritpojke! Gissa vem? Svaret längst ned.....

Han vet redan hur man får kvinnor på fall!
Det är den nya "uppgraderade" doften! Me love!

Paddorna hade besök häromdagen av Ann´s flickor. Dolly passade på att kliva in i mina flickors sovhus och
ta fönstervägen ut.

Svaret på gåtan är Lukas.


Att städa

Idag var det städdag i vårt område. Lite kul att se varenda kotte med en kratta i högsta hugg. Jag själv drog en nitlott (läs: jag valde själv) med bl.a ha en dålig kratta plus jag räfsade lite i skogen. Jag hänvisade att maskarna vill ha sina löv ifred, vi ska inte flytta omkring dem och ställa till oreda för dessa avlånga djur... Lite krattade jag så jag antar att jag kommer att få träningsvärk i armen imorgon. Urk!  

Bild lånad från:www.bioresurs.uu.se/.../skog_bild/daggmask

I fredags var jag och skräpade lite. Jag gjorde en ask och ett kort som jag inte kommar att visa här än men de blir nog fina när de blir färdiga. Jag kanske ska säga om den blir färdig! Har en skräpsvacka, lite svårt att hitta inspiration men den kommer kanske tillbaka. Jag handlade en del tjockpapper för jag hade i stort sett tomt på tjockpapperfronten. Det hade kommit nya julpapper, jättefina köpte bara ett men om/när jag får några nya ideér så köper jag fler. Dvs när jag har glott på några andras färdiga objekt.........

Som sagt så tycker jag om alla dessa erbjudanden man får ganska ofta, som ex tre tidningar för 49 kr. Nu är det att vara medlem i en skräpklubb. Allt detta fick jag för enbart fraktavgiften, inte illa. Det är det helt klart värt och lite till. Denna gång var det min dotter som var medlem för jag har redan utnyttjat det en gång.......