Det ska börjas i tid....

Nu finns det inte bara pekböcker utan PEKBÖCKER! Just det, till de lite "finare" barnen. De som kommer att leva i sus och dus på Stureplan. Noah fick den enormt skojiga boken av en väninna till Ann, jag bara måste visa den...

Pärmarna är klädda i sammet.

Sk*tminne!

Jag är så less på att minnet inte är på topp längre! Och jag är helt övertygad om att det inte blir bättre utan sämre och sämre för varje dag som går! Idag var det möte i Oxelösund, trodde jag. Det är i morgon! Jag trodde först att det var på onsdag så jag bytte och grejade. Tisdagsmöte. Nu när jag tittade på kallelsen--- möte onsdag! Varför läser jag inte posten? Eftersom jag vet att jag inte kan lita på minnet längre. När jag arbetade på avdelningen hade jag full kontroll på alla siffror, möten, telefonnummer tom patienternas personnummer. Nu minns jag knappt på vilket husnummer jag bor på.
Familjen Irland var här igår och hade med sig detta skräp:
 
Tyvärr inte jag som har gjort det, det är Wimsan. Genom att vi är systrar så borde jag ha lite del i resultatet! Jättefint Wims!
Ps, jag har tagit kortet.....
Vill säga ett stort tack till min granne M som jag fick detta fina smycke av! Tack!Nakenchock!

Noah växer så det knakar, kanske inte riktigt så men jag kan se att han blir större. Den stackarn har endast haft kläder på sig EN gång i sitt liv pga värmen. Förutom igår. Han måste tro att han ska vara naken resten av sitt liv! Han började ju med de första nio månaderna bart så...

Fler som tappar sin klädsel är björkarna här bakom. Det har ju varit så varmt och torrt att de fäller löv redan. Nu när det har regnat så ligger det fullt på gräsmattan. Jaha höst redan i juli!
En dag som denna, mulet så borde jag städa i mina fotomappar i datorn. Men det lockar inte speciellt. Korten ligger precis huller om buller och jag är (nästan) övertygad att det inte är jag som lägger dem så.

När jag ändå är inne på det nakna, så här kommer bröderna Bus också.

Inte direkt en nakenbild utav mig, det ska jag bespara eder! Inte bra att kräkas över datorn! Så jag har morgonrock på mig!
l
Lånad från internet:evan_morgontoalet_1