Har pysslat med lite annat

som t.ex  torsdagarna är vikta för missbrukarna i O-d. Jag har även tagit fram symaskinen. Vi får se om det blir något resultat. Ambitionen kan vara hög ibland men likväl kan det bli ett tvärt slut med en krasch.
Sen får jag ju inte missa tv-programmet där Helén är med i. Sitter som klistrad! 

Har gjort ett blad till fotoalbumet. Minns så smarrig eclairen var! Jag hittar inte sådana här omkring. Synd för hjärnan men bra för midjan! Fast NÅGONGÅNG vill jag kunna smarra på en nybakad eclair!
Det är petits chouxdeg och när jag var barn sa "alla" att det var jättesvårt att göra. Så därför har jag bara hoppat över recepten och inte ens läst i genom ett. Det kanske inte alls är så svårt. Jag ska börja med att läsa ett recept! 

Natt?

När jag vaknade var det nästan mörkt. Tänkte det är nog natt fortfarande. Men icke. Det var mulet och småregnade. Härligt! Det blir en pysseldag. Borde tvätta fönstren. Borde göra... Vi får se vad det blir om det ens blir något. Kan iallafall säga att det inte blir något "tripp" av små tassar idag. Skalhögarna ligger i sina hus och de kommer inte att vakna idag.
Här försöker Debby gräva sig in till Peggy. Inte helt lätt när man är lite för stor.

Lägg märke till kristallampan Peggy har. Fint ska de va!

Jag läser

Denna vecka har kroppen inte velat gjort det hjärnan vill. Så vi har bråkat lite! Kan inte powerwalka etc. Så jag har hängt vid datorn en hel del. Shoppat lite på nätet. Jisses vad kronorna tickar på.
Läst bloggar som är jätteroliga, andra bloggar som jag blir så avundsjuk över. Läst en del andra som gör mig otroligt ångestfylld. Följer några mycket unga människor med cancer och deras kamp. Jag blir imponerad över deras styrka, kampanda, jag fattar inte hur de orkar! En del har små barn. Ibland är de långt ned i brunnen. Jag hoppas kom upp igen, snarast! Bli den glada, starka unga kvinnan igen. MEN med en sådan sjukdom går man igenom många faser så jag antar att man samlar kraft och mod, styrka när man åker bergochdalbana. Jag hoppas att det är så.
Det finns människor som klagar järnet över lite "träningsvärk", ta och läs dessa bloggar!

Ha en bra söndag!