Torsdag

Livet leker! Hulda är frisk och jag har en ny digitalbox. Fattas bara en tv också......

Onsdag

Jag och Hulda åkte till Willys på förmiddagen. Skulle köpa hårfärg ifall om jag får lust att färga håret någongång i framtiden.... Hursomhelst så ville Hulda stanna och titta på Hagge som stod på isen och solade. De utbytte diverse komplimanger och sen for vi iväg. Då plötsligt blir Hulda sjuk! Troligen ett ledband gick sönder. (bara en växel funkar) Tänk om Hulda måste in på sjukhus! Jag tvivlar starkt på att de har samma höga klass på det privata sjukhuset Gunneviks i Uppsala. De tog hand om patienterna så omsorgsfullt! Och även om oss anhöriga, de var så medkännande och trevliga mot oss närstående. Jag hoppas att det inte går så illa som till ett sjukhusbesök. Jag smorde in henne noggrant med linement så att cirkulationen håller igång.  Får se imorgon om hon har blivit bättre!  Men Hagge såg pigg men lite frysen ut.

Måndag

Min "fantastiska" tv-box från Tele2 är död! Den har krånglat i precis ett år! Jag flyttade in 1/12-06 och idag 26/11 dog den. Hade ju varit en katastrof om jag hade haft en tv. Det är en himla tur att jag inte har någon med tanke på att den har krånglat precis hela tiden. Tänk om jag måste ha betalt?? Skit-låda!
På söndag är det första advent,igen. Ska bli roligt att ta fram adventssakerna. Det känns i hela kroppen. Tyvärr så har jag inte tillräckligt med fönster, jag vill ju ha upp alla stjärnor. Tror att jag ska besöka S:t Katarinas kyrka på söndag. Jag vet, jag plankar ... Men jag är faktiskt med Röda Korset och jag betalar skatt!
När kommer du William Kasper Elisabeth??