Fredag

Här är ett solsken!!


Jag var hos Lukas hela dagen och som vanligt inte ett enda kink!  När jag var där förra veckan så hade Lukas blivit lite reserverad för okända människor. Det ser gulligt ut men jag antar att för barnet är det inte så kul!
Vi gick runt i den stora staden och tänk det fanns BEN & JERRY. Den är inte som min bästis men den duger....
Mina fötter fanns i ett par "bekväma" sandaler som jag har haft i tre år, vad hjälper det??? Trevliga köttiga sår på tassarna. Jag hatar verkligen mina fötter!! Jag slipper värken efter operationerna -06 men bara på de opererade ställena. Sen är det bara resten av fötterna kvar.....

Jag hatar långtradare också. Jag vill puttra fram i 100km/h på motorvägen, en lagom takt för en medelålders dam och mer miljövänligt..... Bilen som jag använder känns inte så jättestabil och jag har ingen brådska. Jag kanske kommer fram 90-150 sekunder fortare om jag ökar med 30km/h. Det är inte värt det, riskerna blir så klart mycket större och konsekvenserna. Det är bara folk med dåliga egon som ska ligga först. Nu kör lastbilarna kanske 90km/h. Så hela tiden fram och tillbaka, fram och tillbaka. Omkörning efter omkörning. Kan inte lastbilarna få köra 100km/h elller 110/h? Och varför ska dessa stora bilar köra om varandra i uppförsbackarna? Det tar ju en sådan lång tid och har de sett vilka köer de orsakar? Stor trafikfara!!! 

Fredag

Var till city för att shoppa födelsdagspresent till min Ann. Köpte även några blommor plus smultronplanter, tänkte sätta ut dem så paddorna får något extra smarrigt.
Det stod flera polisbilar här och där på gågatan. Plus patrullerande. Jag frågade en tjej på banken om hon visste något. (det stod en polis vid ingången) Hon sa att polisen var där i förebyggande syfte för någon hade fått ett tips om ev ett bankrån.
På vägen hem vid bryggeriet finns en liten park och där fanns en näktergal. Han sjöng så vackert och kraftfullt. Jag stod och tittade och lyssnade i 3-4 minuter. Han var bara 8-10 meter från mig. Näktergalar är små grå fåglar men vilken sång. Kul att se en också, de brukar vara osynliga. De brukar oftast sjunga på natten. Minns i Sigtuna hur de sjöng om nätterna. Inte så roligt, för de låter mycket högt.

Bild från internet


I morgon är det shoppingdag! Vi  ( Inger, Rita) ska åka till Norrköping och vi ska gå i många skräpaffärer,kul,kul!
Vidare har jag och Ann bestämt att vi åker till NY. Kommer ha alla kläderna på mig för att resväskan ska vara tom.
Tänk vad många skräpaffärer det finns där. Undrar om jag kommer att träffa Bobby? (Robert De Niro)

Tisdag

Hur ska man kunna få utlopp för sina ätstörningar här i denna stad? Glassbilen kommer inte regelbundet hit till Arnö. Står varje måndag på hemsidan osv och igår MÅNDAG jag var beredd men ingen glassbil. Morr morr
Var till Linköping i helgen för att fira ett födelsedagsbarn, Helén.
Det är så roligt att träffa min kollega! Givetvis farfar också.
Alla ville gosa med Lukas så han for runt som en trofé. Undrar om han verkligen tycker om det? Tänkte bara.
Vi var och tittade på när han simmade. Han dök idag, riktigt skojigt.Vi fick både mat och tårta, tack! Grattis en gång till Helén!