Åres första skörd

av tomater. I år är plantorna låga och kraftiga med massor av tomater. Undrar vad jag har gjort?
Potatisen har blommat så snart så..... Dillkokad med en klick smör! Smaskens! I midsomras så rostade jag färskpotatis med olja/smör, flingsalt, persilja, basilika och sen hyvlade jag parmensanost på när den var färdig. Man behövde inget till, så gott var det. Very nice! 
Fortfarande tryckande, klibbande, jobbig värme. Var nyss på en liten promenad, kändes en aning svalare. Hoppas på ett rejält åskväder! 

Ja vad säger

man om dagens rubriker? Sossetopparna med bl.a M*na S*ahlin har satt sprätt på 21 miljoner från A*na L*nds minnesfond. De har tömt den! Tja det var väl inte oväntat, den förstnämnda är ofta i rubrikerna för oegentligheter. Och självklart blir det ingen straffpåföljd nu heller. Att alla är lika för lagen stämmer definitivt inte!
Likaså läser man nästan varje dag att gärningsmän blir friade trots att de har begått grova brott så som (grupp)våldtäkter, mord etc. Andra länder storskrattar åt oss och våra domstolar......
 

Midsommar.

Vi var till Metropolen och svettades. Very nice med alla korta barn!
En trio med hjortar kom ett flertal gånger och tittade på oss. De strövar runt bland husen och är inte rädda alls. Trots ett gäng med stojande barn! Det intressanta är att en av dem är albino.
Ja nu är det högsommar! Idag har det varit riktigt varmt och kvavt. Trodde att det skulle bli åska men icke. Sommar!!!!
Coola brudar!