Tisdag

Måste berätta om Lukas: Han går ju på babysim och i lördags var det första gången efter sommarlovet. De skulle ta på sig en badring för diverse övningar. Men Lukas fick inte på sig den för han var för tjock! Ja jisses, måste vara efter mormor......... Helén vad har du i bröstmjölken???????


Lördag

Japp nu är Lukas fotomodell! Det var ju bara att vänta på det. Har nu planer på att göra det mer kommersiellt. Jag ska ju vara barnvakt en vecka eller så då måste jag ha planen klar. Ska tänka lite till.
Gå in och titta på mitt barnbarn:

http://www.fotoateljen.info/Lukas.htm

Ja så blev det äntligen två guld! Hurra! Jaja det var de norska som tog dessa men jag känner mig ju nästan norsk! Så det borde räknas. Min lille gutt spjutkastaren, synd att jag är 30 år för gammal...... Suck suck

Visst är den fin?

Tänkte på en sak. Jag var hemma hos någon häromkvällen och varför TVÄTTAR INTE FOLK HÄNDERNA EFTER TOABESÖK????!!!!! Vi satt runt ett bord och skulle fika. Värdinnan gick på toa som låg precis bredvid. Jag och de andra hörde kisset,pappersrullen, smällen med toalocket och sen direkt ut. UTAN ATT TVÄTTA HÄNDERNA!!!!!! Därefter pysslade hon med fikabrödet. Jag kom då plöstligt ihåg att jag går på en sällsynt diet... Usch vad folk är äckliga.

Bild från internet

Torsdag

Ja nu var det ett tag sedan.
OS är snart slut. Antal medaljer är ringa men jag har sett mycket bra idrottare. Säger bara Phelps! Vilken prestation, jag niger djupt! Och de senaste dagarnas kung: Bolt! Niger lika djupt för honom. Vilken utklassning, vilken personlighet. Jag hade ju som plan att vara hare för 100 meters löparna ( tror att jag orkar springa 100m) men efter det jag såg pojken från Jamaica så fick de springa utan mig. Och det gick ju hyfsat bra!(?)  Det är synd att det snart är slut, säger bara "I love OS"! Håller alla tummar så att ingen får för sig något elakt nu i helgen. Det trista i vår värld är att ingen kan känna sig säker längre. Så grattis terrorister ni har lyckats!! GRR!
I helgen var min "gamla" korridorkompis här, vi hade det jättekul. Fredagen satt vi och pratade sent, ut på lördagen. Trött på söndagen, trött på måndagen. Tisdag återhämtad! Tänk vad lång tid det tar för att kroppen ska återhämta sig. Det trista är att det aldrig blir bättre ju äldre man blir. SUCK!
Snart ska jag vara barnvakt till lille/store Lukas! Hurra vad kul! Undrar om jag minns det där med blöjor. Fast han tycker det är bäst att vara utan så det kanske blir så.... Det ska bli så kul att gosa många dagar bara han och jag.