Fredag

Så här känner jag mig just nu! Jag skulle äntligen tapetsera mitt hål i köket. Det kommer inte att bli vita tapeter med något klarrött mönster utan det blir det bruna som jag redan har. Orkar inte leta i fler målaraffärer och jag har ledsnat på mitt hål.
Drog fram kylen, Paddorna åkte ut på balkongen för nu ska det slipas! Letade som tokig efter den lilla manicken som tar bort tapetkanter. Hittade inte men ok jag spacklar ordentligt istället. Spacklet plus spateln också borta. Det var väl själva den, var har jag lagt sakerna??? Kollade även efter silikonet, (obs ej tuttsilikon) hittade inte även pumpställning är väck! Ut i förrådet för att leta men jag vet att jag inte har lagt sakerna där för spackel etc tål nog inte minusgrader, tror jag.
Skit! Men tapethel.....et skulle bara upp nu! La ut dem på golvet och skulle skära till den....... även kniven är borta. Om jag så får lov att klippa med en skräpmönstersaxen så ska skiten upp idag!!!!!
Bild lånad från: content.expressen.se/.../images/evan_arg_dam.gif

Torsdag

Nu har jag tänkt igen! Denna gång på att amerikaner inte går ut och motionerar sina hundar? Ser ibland på "hundviskaren" på tv och nästan alltid så får hunden ingen promenadtid alls! Vovvarna får vara instängda på sin höjd vara ute på tomten och göra sina behov. Inte undra på att hundarna blir aggressiva, får tvångssyndrom, nervösa m.m m.m. Ja se amerikaner alltså.... Ungarna har berättat att det finns drive through bankomater! Orkar de inte ens kliva ur bilen för att ta ut pengar! Ja, det lär väl komma hit också........
Har bytt mina skitskrivare, hoppas att denna är den fina, nya, svarta, blänkande skrivare..........

Måndag

Jag visade irländarna badet här på Arnö. De är fem stycken och endast två badade! Lite dålig statistik på det, ynka 40%. Hade förväntat mig närmare 90% men de var riktiga badkrukor. Tyvärr så kunde jag inte bada för jag måste hålla reda på siffrorna så att allt gick rätt till!
Jag följer en brittisk deckarserie som går på helgerna. Förrförra helgen så dog och kremerades polischefens syster. Denna helg var hon sjuk men fullt levande. Jag har två slutsatser: det finns hopp! Man är död lite grann bara sen så kommer man tillbaka i samma skepnad. Men det jag inte förstår är kremering...... Eller så gjorde tv ett misstag, vilket jag inte tror för allt som är i tv och tidningar är sant.....................

Bild lånad från: https:/.../images/products/6/33596-large.jpg

När jag ändå är inne på filmens värld, hur är det med Jack? Han blev smittat av ett bio-medel förra veckan och nu har han utvecklad symtom som motsvarar galna kosjukan. Den är obotlig enl FBI och det kan väl inta vara så att han kommer att dö? Jack du får gärna vara här sista tiden, jag är bra på omvårdnad! Please?

Bild lånad från: https:/.../images/products/6/33596-large.jpg

Bild lånad från: www.tvcrazy.net/.../newshows/24/jack-bauer.jpg
Japp han är värd två bilder!!!!!!!