Jag hatar

Tele2 just nu! Förlåt Frank! En försäljare gick runt i förra veckan och raggade kunder. Jag nappade för det lät bra men hade vissheten om 14 dagars ångerrätt enl konsumentlagen. Ringde och kollade med min gamla leverentör Glocalnet och de hade sex gånger snabbare internethastighet för samma pris! Så jag stannar kvar såklart. Men att ringa och ångra var inte lätt! Ångernumret inget svar och det vanliga skickades jag runt och till slut så hänvisade de mig till ett nummer där växeln var trasig. Eller jag skulle skicka ett skriftligt brev. Jag tog namn på dem för då var jag grinig! Efter två timmars tjafs så kom jag äntligen fram på ångernumret så nu ska det vara cancellerat. I bästa fall...
Nej Frankieboy, det blir INTE Tele2.

Bild på Frank lånat från Tele2.

Ett kort och en rädd Debby

Här har jag gjort ett helt nytt kort, inga stämplar alls. Har veckat wellum till blommorna och sytt stjälken.

Ann och co är på Lesbos så att Molly bor här. Mollypolly har den typiska "moffargenen"! Tror att hon har lärt sig av änglapaddan Dolly. Så här såg Debby ut häromdagen, skrämd för att Molly ligger i dörren och Debby kommer inte ut.

Lukas och William var här i helgen och William var förkyld. Och jag har nu börjat känna av halsen lite. Kan gå över snabbt eller så blir det långdraget.... Så typiskt, riktiga skolexempel. Barnbarnen sjuka-mor/farföräldrar sjuka.

Hollywoodfruar...

Igår var det dags för en ny säsong. Vad kan man säga? Ja jisses, kanske? Har Agnes-Nicole överhuvudtaget EN häst hemma? Eller är stallet helt tomt? Igår skulle hon hämta hunden som hon har delad vårdnad av. (Det var vårdnadstvist förra säsongen med en hundpsykiater som medlade!!) Den andra halvtidsmatten hade tydligen trimmat pälsen på hundskrället och svansen hade blivit hårlös. Jag tror att det är en kinesisk nakenhund så den har inte mycket hår ändå. Agnes-Nicole extremt upprörd! Hon skulle kontakta en veterinär och någon som kan sätta dit löshår, psykolog m.m m.m. Efter det trauma som hunden fick lov att uthärda fick den en välbehövlig massage av en terapeut!
Jag kan givetvis avstå från att titta men det är så kul! Hur j*kla korkad får man bli?


Här en annan Hollywoodfru. Isabel Adrian före operationerna nedan vänster och till höger efter.
Det är samma människa! Hon var mycket sötare innan. Min åsikt!

Bilder lånade från Google.