Vad hände?

Har herr Bore tagit en charter till Mallis eller nå´t? Det har snöat inatt men det är PLUSGRADER!
Hur kunde det bli så här? Såg en prognos att det ev kommer att regna på onsdag. WHY? Har nu klagat färdigt på vädret.
Har investerat i några nya bokhyllor, sådana som man kan dammsuga under. Känns lite kul med en förändring i v-rummet också. Ska börja med att plocka ur alla böcker och dammsuga dem. Böcker och papper är riktigt stora dammalstrare, borde rengöra dem oftare men det man inte ser osv.
Har hittat tapeten som jag vill ha i köket, tror jag. Har bara sett den på webben och hoppas att den inte är missvisande. Den är jättejättedyr men jag behöver bara två rullar så då är det ok. Snart så är allt färdigt yes!
 

Kung Bore är här

Fortfarande friskt ute, i morse -20 under dagen ca -15 så trots solen så värmer den inte så mycket än. Blir lite frysen då jag ser tonåringar i tunna skinnjackor och tygskor. Självklart ingen mössa på knoppen. Förstår inte hur de kan frivilligt frysa, minns hur mycket jag frös som barn. Det var inte frivilligt utan det fanns inte så bra kläder på den tiden, Juratiden.  
Igår var det den årliga tandiskontrollen. Fick mvg, men jag fick minsann inget bokmärke eller tandborste bara betala 450 pix...
Nu har jag satt upp bänkbelysningen och tänk, de lyser. Få se hur länge de sitter upp också......
Har även målat socklarna, förhoppningsvis kan jag sätta dit dem i morgon. Därefter är det taklampan, några passbitar och ett skåp över kylen sen är det färdigt! Me happy!
 
 
 

Sverige i sin vackraste vinterskrud!

Igår var det ganska friskt ute, ca 22-23 minus. I Linköping var det rena värmeböljan bara ca 12 minus. Tog kameran med på min promenad idag och alla jag mötte log och såg glada ut. Det går inte att vara sur när det är så enormt vackert ute!
 
Sverige är så vackert! Jag har tur som bor här och jag njuter av våra fyra årstider!