Torsdag

Nu är julen nästan slut. Det känns så roligt när jag ska plocka fram sakerna men jag ledsnar ganska fort. Granen är fin där den står så röd! Dock ej av vissna barr, den är röd. Alla barnen var här med mycket trevliga paket. För min egen del kan jag ha julafton oftare, just paketdelen...  Vi gjorde inte så mycket, åt och umgicks. Fint.

image20

Paket utdelning av tomten alias Helèn. Om några år så måste jag se till att den riktiga Tomten får min adress. Vill inte att när Lukas har kommit och då går tomten  vilse. Det vore katastrof.

Ett pepparkakshus gjorde vi också.

image21


Ingen brände sig! Tänk att non-stop är så svår att få tag på innan jul! Och Marabou; det var bara en gul och två röda! Skärpning tack!!

Torsdag

Tänk vad fort vissa saker ändrar sig. Från att vara glad till mycket upprörd,ledsen,desperat.  När någon som jag kan gå in i evigheten för gör ett sådant misstag ja då finns inga ord. Jag var så glad men inte nu längre. Förra julen var jag inte helt på topp. Men inför denna var jag så glad. Hade fått hoppas på att bara mysa . Kanske med  Bebisen men detta mörkar så mycket. Antar att folk tänker på vissa saker när de ligger på golvet igen! För det kommer hända! Inte OM utan NÄR!
Var och kollade blodtrycket idag och det ligger lika högt som i somras. Bra jobbat, sen i söndags!
Jag visade upp Hagge för reptilen Dubbel-S. (Han har fått en ny titel.) Dubbel-S lyckades att göra mig mörkrädd. Är inte det annars men i fredags när jag var på fest så sa han att han kände "något" här. Jättetack! Fast å andra sidan var han ju i Gbg hela helgen?!?!  Ser dock framemot när han ska bli fackligt aktiv!?!? Jisses!

Tisdag

Grattis Peggy på fem-årsdagen! Vore kul om du var vaken också........ Får väl äta gurktårta själv! Den innehåller: först en krispig skiva gurka. Helst svensk. På den ett tunt lager jordgubbssylt. Sen ett tjockt täcke med vispgrädde. En gurkskiva på. Sen tar man och smälter fin choklad, gärna 70%. Bred den över gurkan. Spritsa små gräddbollar. Dekorera med majs! Mums för en liten padda!