Lördag

I morgon är det första advent, igen! Ett helt år har gått, igen! Året har varit bra, igen! Det största är Lukas som finns nu med oss! Hurra! Ska dit imorgon och gosa med honom.
Idag ska jag sätta fram lite adventsaker. Jag tycker det är kul, det är som ljuset kommer. Inte lika kul att ta undan dem. Då lovar jag mig själv att vara lite systematisk! Att ha adventssaker i en låda och julgranssaker i en. När helgerna är över så åker skiten ned i samma låda! Så inför varje advent svär jag när de "fina" sakerna ska fram!!!
Jag är som sagt med i civilförsvaret och vi försöker nå fram att använda trappstegar. Det är fler fallolycker med dödlig utgång än bilolyckor. Att använda en trappstege är mycket säkrare än att ta en köksstol. Jag brukar tänka på det när jag kliver upp på stolen. Jag är hyfsat rörlig fortfarande MEN även rörliga personer ramlar. Allra helst när man ska hämta ljusstakar högst upp och längst in,bland julgranssaker!

Fotnot: Den vita är Paddornas som ska stå på golvet.

Nu i förkylningstider! Tvätta händerna!! Många gånger per dag. Detta år har gått utan en endaste liten förkylning, igen.
Nys och hosta i armvecket, då sprider man inte viruset. Hostar man i handen finns "allt" där och när man tar på saker så vips så har man smittat någon som tar i ex dörrhandtaget efter.
Det ringde på dörren nyss och en söt liten pojke stod där! Han delade ut en kylkasse med varor från Citygross. Det var fyra st yoghurt, ett paket skinka, tre chokladkakor, apelsin, kaffe, en påse med pecannötter och en liter juice. Jisses vad kul! Kommer han imorgon också??? Tack Citygross! Jag var fö dit och handlade igår, det är en jättefräsch butik! Det bästa av allt är att mjölk och frysartiklar är nära kassorna. Nu behöver man inte stressa ihjäl sig om man har handlat frysta saker och vill titta /handla mer. Bra Citygross som har tänkt till! (och härmat, ICA-maxi i Linköping har det, antar många, många till)

Söndag

Igår var jag på ansiktsbehandling. Vet inte riktigt om jag blev vackrare men jag tycker om peeling. Synd att allt är så dyrt. Jag vill gå på skönhetsvård varje vecka. Jag vill köpa smink etc obehindrat. Kunna handla allt. Jaja jag tycker om att drömma......

www.adamarbeauty.com/faceweb01.jpg/faceweb01-...

Har jag nämnt min lottovinst? Troligtvis inte. Den var på hela 19 kr. Ska jag bli glad?

Som alla vet så promenerar jag mycket. Om alla är ute och går 40 min per dag, tänk så mycket bättre människan skulle må då! Att gå helar både kropp och själ. Och man behöver ingen utrustning alls. Hm förutom skor kanske men det har de flesta här i vårt land. Alla kan gå också, finns ett fåtal sjukdomar som inte kan gå som ex pågående hjärtinfarkt. Å andra sidan om man har gått sina 40 min år efter år, då får man ingen hjärtinfarkt! Det är väl fiffigt?
Genom att jag är mormor nu så har jag broddar! Köpte dem visserligen för två år sedan innan det ens var mormordags. Jag skäms inte för dem! Jag vill inte halka och bryta några ben. För det gör ont! Vill heller inte ramla för alla mina stag /skruvar. Det gör nog ännu mer ont!  Så jag är en stolt kvinna med broddar!!!