Fredag

Efter en maratondag igår så hann jag hem för att titta på Criminal minds! Underbar serie med mycket härliga mordscenarier ! Igår var det så härligt att jag hoppar nog över nästa avsnitt..... Vill minimera mina mardrömmar!
Först var jag barnvakt till Lukas för att Helén opererade sin tass. Inte kul! Jag gjorde en likadan operation som hon för två år sedan och jag blev mycket nöjd över resultatet. Håller alla tummar att hennes fot blir lika bra som mina. (jag fixade båda fötterna)
Här Heléns fot:


Min fot:


Lukas var som vanligt glad, glad! Lärde honom ett nytt trick, att man blir kittlad under armarna när jag säger "upp med händerna"!
Han gör "high five" det är så roligt och sött!
Här nedan lekar han "gömma Lukas".

Kommentarer:

1 Mimmi:

Sophie lärde sig ganska snabbt att inte hålla upp armarna. Hihihihi. Jag tyckte det var en skojig lek.... ha en bra helg

2 Lilla farmor Inger:

Vi håller tummarna för att hon återhämtar sig snart och att det var en lyckad operajon:) Saknade mormor Carina i torsdag´s hoppas vi ses nästa vecka istället:)Å vad han är söt Lukas jag hade nog också varit med honom före ett gäng med scraping tanter ha ha ha Önskar dig också en underbar helg kramis från lilla farmor Inger

Kommentera här: