Lördag

I morgon är det första advent, igen! Ett helt år har gått, igen! Året har varit bra, igen! Det största är Lukas som finns nu med oss! Hurra! Ska dit imorgon och gosa med honom.
Idag ska jag sätta fram lite adventsaker. Jag tycker det är kul, det är som ljuset kommer. Inte lika kul att ta undan dem. Då lovar jag mig själv att vara lite systematisk! Att ha adventssaker i en låda och julgranssaker i en. När helgerna är över så åker skiten ned i samma låda! Så inför varje advent svär jag när de "fina" sakerna ska fram!!!
Jag är som sagt med i civilförsvaret och vi försöker nå fram att använda trappstegar. Det är fler fallolycker med dödlig utgång än bilolyckor. Att använda en trappstege är mycket säkrare än att ta en köksstol. Jag brukar tänka på det när jag kliver upp på stolen. Jag är hyfsat rörlig fortfarande MEN även rörliga personer ramlar. Allra helst när man ska hämta ljusstakar högst upp och längst in,bland julgranssaker!

Fotnot: Den vita är Paddornas som ska stå på golvet.

Nu i förkylningstider! Tvätta händerna!! Många gånger per dag. Detta år har gått utan en endaste liten förkylning, igen.
Nys och hosta i armvecket, då sprider man inte viruset. Hostar man i handen finns "allt" där och när man tar på saker så vips så har man smittat någon som tar i ex dörrhandtaget efter.
Det ringde på dörren nyss och en söt liten pojke stod där! Han delade ut en kylkasse med varor från Citygross. Det var fyra st yoghurt, ett paket skinka, tre chokladkakor, apelsin, kaffe, en påse med pecannötter och en liter juice. Jisses vad kul! Kommer han imorgon också??? Tack Citygross! Jag var fö dit och handlade igår, det är en jättefräsch butik! Det bästa av allt är att mjölk och frysartiklar är nära kassorna. Nu behöver man inte stressa ihjäl sig om man har handlat frysta saker och vill titta /handla mer. Bra Citygross som har tänkt till! (och härmat, ICA-maxi i Linköping har det, antar många, många till)