Fredag

Här är ett solsken!!


Jag var hos Lukas hela dagen och som vanligt inte ett enda kink!  När jag var där förra veckan så hade Lukas blivit lite reserverad för okända människor. Det ser gulligt ut men jag antar att för barnet är det inte så kul!
Vi gick runt i den stora staden och tänk det fanns BEN & JERRY. Den är inte som min bästis men den duger....
Mina fötter fanns i ett par "bekväma" sandaler som jag har haft i tre år, vad hjälper det??? Trevliga köttiga sår på tassarna. Jag hatar verkligen mina fötter!! Jag slipper värken efter operationerna -06 men bara på de opererade ställena. Sen är det bara resten av fötterna kvar.....

Jag hatar långtradare också. Jag vill puttra fram i 100km/h på motorvägen, en lagom takt för en medelålders dam och mer miljövänligt..... Bilen som jag använder känns inte så jättestabil och jag har ingen brådska. Jag kanske kommer fram 90-150 sekunder fortare om jag ökar med 30km/h. Det är inte värt det, riskerna blir så klart mycket större och konsekvenserna. Det är bara folk med dåliga egon som ska ligga först. Nu kör lastbilarna kanske 90km/h. Så hela tiden fram och tillbaka, fram och tillbaka. Omkörning efter omkörning. Kan inte lastbilarna få köra 100km/h elller 110/h? Och varför ska dessa stora bilar köra om varandra i uppförsbackarna? Det tar ju en sådan lång tid och har de sett vilka köer de orsakar? Stor trafikfara!!!